Lid worden? Dat kan!
Lees onderstaande door, vul het onderstaande formulier in en wij nemen dan snel contact met je op.

Huishoudelijk reglement RKSV St. George 2015
Onder deze link vind je het huishoudelijk reglement van de RKSV St. George. Mocht je daar vragen over hebben, kun je contact opnemen met een van de bestuursleden.

Contributie
Voor de betaling van de contributie ontvangt u een factuur. De hoogte van de contributie wordt door de algemene ledenvergadering van de omnivereninging vastgesteld tijdens de jaarvergadering. Voor selectiespelers van de voetbal wordt dit bedrag verhoogd met een vergoeding voor het wassen van de tenues.

Verenigingsdiensten
Om de vereniging draaiende te houden, verrichten alle seniorleden tenminste een van onderstaande verenigingsdiensten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de secretaris.
* 3x kantinedienst (dagdeel) zowel in grote kantine en tenniskantine
* fluiten enkele jeugdwedstrijden (zaterdag)
* onderhoud complex
De diensten worden per seizoen ingedeeld op een nader te bepalen datum in maart. Het niet nakomen van deze diensten levert een geldelijke verplichting op ad € 35,- per keer.

Algemene bepalingen
De trainer, samen met de teambegeleiding, bepaalt in overleg met het bestuur in welk team u speelt. U kunt uiteraard uw voorkeur kenbaar maken. In het gehele gebouw geldt een rookverbod!

Opzeggen lidmaatschap
Indien u niet voor 15 april schriftelijk opzegt bij de secretaris van de afdeling handbal, en voor 31 mei bij de ledenadministratie voetbal, loopt uw lidmaatschap automatisch door naar het volgende seizoen.

Lid worden?

Vult u aub onderstaande velden in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
  • dd-mm-jjjj
  • Maak svp uw keuze. Als u geen legitimatie heeft (u bent jonger dan 16), kies dan die optie.
  • Alleen van toepassing voor personen van 16 jaar of ouder. Vul hier svp het nummer van uw legitimatie in.