Pasjesavond St.George

Hallo Sportvrienden /innen,

Nog even en het is weer zover, de alom bekende pasjes avond voor de tennisleden en tevens de avond dat de overige OMNI leden ( die geen vrijwilligerswerk doen binnen de vereniging ) 3 en/of 5 diensten mogen uitzoeken.

De datum voor de pasjesavond is op donderdag 14 maart 2019 in de grote kantine. Vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur ben je van harte welkom.

Wij hebben van de tennis, hand- en voetbal doorgekregen wie er al wat doet voor de sportvereniging.

Nu is het zo dat iemand die van 1 tak lid is (en niets doet voor de vereniging) 3 diensten moet draaien. Iemand die van 2 takken lid is (en niets doet voor de vereniging) draait 5 diensten.

Er is dan ook nog een afkoopregeling, waar we liever geen gebruik van maken, want de diensten moeten toch ingevuld worden.

Het afkopen van de diensten komt op 50,00 euro per dienst, dus wil je 3 diensten afkopen kost je dit 150,00 euro en wil je 5 diensten afkopen kost je dit 250,00 euro.

Bij het NIET verschijnen op de dienst die je zelf uitgekozen hebt, is de boete verhoogt naar € 75,00 per dienst

Afkoop is mogelijk tot 13 maart 2019 tot 17.00 uur ‘s middags.

Daarna is het niet meer mogelijk!

Gelieve voor het afkopen van de diensten contact op te nemen met Rob Knijn, tel 06-38375689.

Dus ook niet gaan betalen aan de penningmeester van de tak waar je lid van bent, daar wij op het moment van de pasjesavond dan niet op de hoogte zijn of je hebt afgekocht of niet.

Mocht je nu een dienst trekken die om een of andere reden niet doorgaat, kunnen wij je in overleg een andere dienst toewijzen.

Als je zelf een getrokken dienst niet kan draaien, dan graag met een ander ruilen.

Wanneer dit het geval is, dan gelieve dit tijdig bij onderstaande aan te geven, want anders wordt je alsnog gebeld als je vervanger niet verschijnt.

Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om op donderdag 14 Maart aanwezig te zijn, bij de pasjesavond, dan heb je de mogelijkheid om vanaf vrijdag 15 Maart contact met mij op te nemen tot uiterlijk zondag 17 Maart. Mocht ook dit niet lukken, dan worden er diensten aan je toegedeeld, maar laat het niet zover komen, kom gewoon op 14 Maart naar de kantine.

Namens de kantinecommissie iedereen een goed seizoen gewenst en bedankt voor uw medewerking.

De kantinecommissie.

Rob Knijn,