Jaarvergadering voetbal én omni op 11 oktober

De jaarvergadering van de afdeling voetbal zal plaatsvinden op vrijdag 11 oktober aanstaande. Deze jaarvergadering zal samen zijn met de jaarvergadering van de omni-sportvereniging St. George. Twee jaarvergaderingen in één dus. Dat betekent in de praktijk dat beide vergaderingen elk hun eigen agendapunten hebben, maar dat dit dus in een vergadering zal worden behandeld.

Afscheid Hans Blaauw en Rob Stuyt
Zo is er voor zowel de omni-vereniging als voor de voetbaltak een bestuursverkiezing, waarbij voor de voetbal voorzitter Hans Blaauw en bestuurslid Rob Stuyt na een imposante bestuurscarriere zullen aftreden. We zullen de agenda van deze vergadering tijdig met u delen via deze website.

De vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de kantine van St. George.