Gosse Bosma volgend seizoen hoofdtrainer St. George

Nadat de 4e klasser uit Spierdijk kenbaar had gemaakt dat aan de samenwerking met de huidige hoofdtrainer Ricardo Appelman het eind van dit seizoen een einde komt, vielen er vele sollicitaties op de mat bij voorzitter Hans Blaauw. Een van die sollicitaties kwam van Gosse Bosma, die aan het eind van dit seizoen vertrekt bij VV Schagen.

Hans Blaauw: “De naam van Gosse Bosma was niet onbekend bij enkele van onze spelers. Zijn aanpak en manier van werken lijkt goed te passen bij onze club en ambities.” Gosse Bosma heeft in zijn bijna 20-jarige loopbaan als hoofdtrainer gewerkt bij zes clubs, waaronder Succes, Winkel, Hugo Boys en Schagen. Blaauw: “Het gegeven dat hij meerdere jaren actief is bij een dorpsclub, zegt ook iets. We zijn blij met zijn komst.