Frank Knijn en St. George uit elkaar

Na 3 seizoenen gaan Spierdijker Frank Knijn en St. George uit Spierdijk ‘uit elkaar’. “Het waren prachtige jaren, waarbij St. George weer is gaan voetballen met het hart“, aldus voorzitter Hans Blaauw. De chemie tussen Spierdijker Frank Knijn en de jonge groep spelers is erg goed en dat heeft geresulteerd in mooie voetbaljaren.

In zijn eerste seizoen (2015/2016) zorgde Knijn voor een stunt, door St. George voor de tweede keer op rij het kampioenschap te bezorgen, in een beslissingswedstrijd tegen Hauwert. Het jaar erop waren de verwachtingen niet zo hoog voor de kersverse derdeklasser, maar het lijfsbehoud – na een zwaar seizoen en een aantal zware nacompetitiewedstrijden – werd gevierd als een kampioenschap.

Trainen met zo’n geweldige groep is voor elke trainer heerlijk werken. Dat zo’n kleine club als St. George in de derde klasse speelt, is natuurlijk bijzonder, maar je ziet elke week weer dat iedereen echt wil. Tja, dan ben je tot veel in staat. Het is mooi geweest, ik ga na dit seizoen hopelijk weer een nieuwe uitdaging aan“, aldus de succesvolle trainer, die eerder ook andere clubs naar kampioenschappen bracht. Blaauw: “Wij zijn Frank enorm dankbaar voor zijn werk en het plezier de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière“.